برش های مختلف توتون
برش روبانی :
برش روبانی از کیک یا همان پلاگ توتون به صورت رشته های نازک در حدود 3 میلی متر بریده میشود . این برش را نمیتوان براحتی برای مدت زمان طولانی پس از باز کردن بسته بندی نگهداری کرد مگر اینکه اقدامات خاصی را برای اینکار در نظر بگیرید . این مدل
برش به آماده سازی قبل از مصرف نیاز ندارد و به سادگی میتوان با روشهای مختلف پرکردن پیپ آن را مصرف کرد .
برش دیگری بنام برش کورس کات وجود دارد که بسیار شبیه برش روبانی است همینطور که از اسمش پیداست کمی ار برش روبانی درشت تر است .
بطور کلی میتوان گفت که برشهای روبانی توتونهای مدیومی هستند و گیرایی بالایی ندارند
میزان سختی در پکینگ : راحت
قابلیت نگهداری و کهنه سازی : 2 از 5
برش شگ :
برش شگ یا مویی شبیه برش روبانی میباشد با این تفاوت که نازک تر بوده و بافت ظریف تری دارد . به این نوع برش لوز کات هم گفته میشود . توتون با این نوع برش بسیار ظریف و حساس است و شبیه برش روبانی به آماده سازی نیاز ندارد . بعد از باز کردن بسته بندی توتون باید مراقب بود که زیاد در مجاورت هوا قرار نگیرد . در صورت نیاز برای جلوگیری از خشک شدن توتون میتوان آن را در ظروفی که عایق هوا میباشند نگهداری کرد .
بطور کلی میتوان گفت توتونهایی با این نوع برش معمولا توتونهای ملایمی هستند و گیرایی بالایی ندارند .
میزان سختی در پکینگ : راحت
قابلیت نگهداری و کهنه سازی : 1 از5
ادامه در ادامه مطلب
پیپ ، توتون پـیـپ (خـریـد پـیـپ دسـت سـاز) توتون ,روبانی ,میتوان ,نگهداری ,سازی ,شبیه ,پکینگ راحتقابلیت ,راحتقابلیت نگهداری ,کهنه سازی ,گیرایی بالایی ,نیاز ندارد ,پکینگ راحتقابلیت نگهدا منبع
درباره این سایت